MAKSUTAPOJA ON KAKSI; tilisiirto tai käteinen/nouto


Avatar


Tilisiirrolla maksettaessa lähetän sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa on mukana maksussa käytettävät viitenumero ja tilinumero.


Avatar

Tuotteen voi noutaa kemistä sovitusti. Maksuna käy vain käteinen. Maksu on suoritettava 17 vrk kuluessa tai tilaus katsotaan peruuntuneeksi ja tilatut tuotteet menevät uudelleen myyntiin. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa ota yhteyttä sähköpostitse.


AvatarEmme toimita tuotteita postiennakolla.


Avatar
Tilisiirtotilauksissa postikulut ovat 7,60€. Lähetän tilauksen normaalina postipakettina jonka matkaa voi seurata seurantakoodilla ja posti vastaa kadonneista lähetyksistä. Poikkeuksena kirjeeseen mahtuvat lähetykset:
- yhden vyön tai hansikasparin tilaus, postikulut 2,00€
- yhden päähineen tai pipon tilaus, postikulut 1,20€
-150€ ylittävistä tilisiirtotilauksista emme peri postikuluja. Kirjeessä lähetettyjä tuotteita ei korvata mikäli lähetys katoaa matkalla, koska tavallisia kirjaamattomia kirjeitä on postin kautta mahdoton jäljittää.


Avatar

Normaali toimitusaika on 2 - 20 arkipäivää siitä kun maksu näkyy Harajukun tilillä. Pidätämme kuitenkin oikeuden 30 arkipäivän toimitusaikaan, mikäli tuote on loppu varastosta.


AvatarTuotteilla ei ole minimitilausrajaa.


AvatarJos haluat syystä tai toisesta perua tilauksen ota yhteyttä sähköpostitse. Peruuttaessasi tai palauttaessasi tilauksen ei ole välttämätöntä ilmoittaa perumisen syytä. Jos olet valinnut maksutavaksi maksun ennakkoon tilille maksamatta jättäminen peruuttaa automaattisesti tilauksen, olisi kuitenkin hyvä myös ilmoittaa perumisesta sähköpostitse jolloin saan tuotteen tai tuotteet heti uudelleen myyntiin.


Avatar
Sinulla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Tarkoituksena on turvata asiakkaan oikeus tutustua tuotteeseen ennen varsinaista ostopäätöstä, kuten normaalisti kaupasta ostettaessa. Tuotetta ei saa alkaa käyttämään, vaan palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikunnossa. Ota mielellään ensin yhteyttä, jotta tiedän palautuksesta. Ilmoita sähköpostilla tai lapulla paketin mukana onko kyseessä vaihto vai palautus, sekä tilinumerosi. Rahat palautetaan pääasiassa noin 7 vrk aikana siitä, kun paketti on saapunut takaisin, tai maksimissaan 30 vrk aikana.

Valikoimaan kuuluu
50-lukua goottityyliä reproa lolita vaatetusta tyllialushameita

Sekä mukana tietysti silaus
taitoa rakkautta laatua persoonallisuutta iloa onnea